KookJij

Bloemkoolpannenkoekjes met garnalen

Een heerlijk bloemkoolpannenkoekjes met garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkoolpannenkoekjes met garnalen te bereiden

De bloemkoolroosjes gaarkoken in gezouten water. Afgieten en pureren met de staafmixer.
Mengen met de bloem, de melk en de losgeklopte eieren en tot een glad en soepel beslag roeren.
De grijze garnalen erdoor roeren en van het beslag kleine pannenkoekjes bakken in hete boter.
Een kaassaus bereiden door de boter te smelten en met evenveel bloem tot een roux roeren.
Melk toevoegen, even laten doorkoken en de gemalen kaas erbij doen. Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
Meteen serveren met kaassaus en garneren met veldsla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst