KookJij

Bloemkool met tomaten en schartong

Een heerlijk bloemkool met tomaten en schartong recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool met tomaten en schartong te bereiden

Pocheer de bloemkoolroosjes even in kokend gezouten water, giet af en laat uitlekken.
Fruit de gepelde en ontpitte tomaten met de gehakte sjalotten in de boter, blus met witte wijn en laat even inkoken.
Bedek de bodem van een beboterde ovenschotel met gestoofde tomaten, bestrooi met tuinkruiden en schik daarop de bloemkoolroosjes en de visfilets.
Kruid met peper en zout en overgiet met visbouillon.
Laat even garen in de oven en serveer met gekookte aardappelen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst