Recept
« Terug naar recepten
					
						Bladerdeeggebakje met feta en rode ui
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bladerdeeggebakje met feta en rode ui
Een heerlijk bladerdeeggebakje met feta en rode ui recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Griekenland
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bladerdeeggebakje met feta en rode ui te bereiden
Pel de ui en snij in dunne ringetjes
Snij het bladerdeeg in vierkantjes van 10 cm op 10 cm
Vouw de randjes 1 cm naar binnen
Beleg het gebakje met rode ui, olijven en feta, bestrooi met wat oregano
strijk de zijkanten lichtjes in met eigeel
Bak af in een voorverwarmde oven van 200° C in ca 20 minuten
									Snij het bladerdeeg in vierkantjes van 10 cm op 10 cm
Vouw de randjes 1 cm naar binnen
Beleg het gebakje met rode ui, olijven en feta, bestrooi met wat oregano
strijk de zijkanten lichtjes in met eigeel
Bak af in een voorverwarmde oven van 200° C in ca 20 minuten
                    