KookJij

Biefstuk Stroganoff met champignons

Een heerlijk biefstuk stroganoff met champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: lassie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Biefstuk Stroganoff met champignons te bereiden

1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de zijkant van de verpakking.

2 Bestrooi de biefstuk met het paprikapoeder. Verhit 20 g boter in een pan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Neem het vlees uit de pan en houd apart. Verhit de rest van de boter in de pan en fruit de ui op middelhoog vuur 3 min. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Draai het vuur laag en voeg de crème fraîche en 100 ml water toe. Roer goed om en voeg het vlees toe, samen met de augurken en de peterselie. Warm alle ingrediënten kort door en breng op smaak met peper en zout.

3 Verdeel de rijst over de borden en serveer met de Stroganoff.

Tip: Lekker met geroerbakte spitskool.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst