KookJij

Beverse Hoevekaas met rode algen, (zie opm)

Een heerlijk beverse hoevekaas met rode algen, (zie opm) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Beverse Hoevekaas met rode algen, (zie opm) te bereiden

Bereiding:
Bestrooi de kroepoek met de erg fijn gemalen Postel Oud en serveer samen met de stukjes Beverse Hoevekaas. Presenteer de kaas met een kommetje picklesdip, gemengd met de room en werk af met wat bladpeterselie

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst