Recept
« Terug naar recepten
					
						Bessen met mascarpone
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bessen met mascarpone
Een heerlijk bessen met mascarpone recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Inge Deyck
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bessen met mascarpone te bereiden
Doe de bessen in een grote kom. Breng het water met het rietsuiker, sap van de limoen en de bessenlikeur aan de kook. Schenk warm bij de bessen. Schep om. Zet 1 uur in de koelkast.
Verdeel het fruit over de vuurvaste kommetjes. Klop de eierdooiers los met de room, bloemsuiker en het vanille-extract of vanille suiker. Spatel de mascarpone en de citroenzeste door het mengsel. Verdeel over de kommetjes. Zet 5 min. onder de grill.
									Verdeel het fruit over de vuurvaste kommetjes. Klop de eierdooiers los met de room, bloemsuiker en het vanille-extract of vanille suiker. Spatel de mascarpone en de citroenzeste door het mengsel. Verdeel over de kommetjes. Zet 5 min. onder de grill.
                    