Recept
« Terug naar recepten
Basilicum-rucolasalade
PT20M
Basilicum-rucolasalade
Een heerlijk basilicum-rucolasalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Basilicum-rucolasalade te bereiden
Kleine basilicumblaadjes mengen met rucola.
olijfolie mengen met balsamico-azijn, zout en peper.
Dressing met salade mengen.
Salade over borden verdelen en mooie dunne plakjes pecorino erover schaven
olijfolie mengen met balsamico-azijn, zout en peper.
Dressing met salade mengen.
Salade over borden verdelen en mooie dunne plakjes pecorino erover schaven