KookJij

Bananencakejes

Een heerlijk bananencakejes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: All recipes - R. Bakker 290312
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bananencakejes te bereiden

In een grote mengkom boter en suiker luchtig opkloppen.
Ei, vanille, banaan en karnemelk toevoegen.
Bloem, bakpoeder, soda bicarbonaat en zout mengen en aan het bananen mengsel toevoegen.
Een bakvorm voor 18 muffins met papieren vormpjes vullen en tot 2/3 vullen.
15-20 minuten op 180°C/gasstand 4 bakken of tot een cocktail prikker schoon verwijderd kan worden.
Op een rooster zetten om volledig te laten afkoelen.
Voor het glazuur in een kleine mengkom boter, suiker met voldoende melk luchtig opkloppen om een smeerbaar glazuur te vormen en daarmee de cakejes insmeren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst