KookJij

Avocado met garnalen

Een heerlijk avocado met garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Avocado met garnalen te bereiden

Roer de eierdooier, zout, mespunt peper en de mosterd door elkaar. Voeg al roerende 2 eetlepels citroensap toe. Voeg al kloppende met de (staaf-) mixer beetje bij beetje de olie toe. Begin druppelsgewijs.
Als het mengsel gaat binden, kan de olie in een dun straaltje toegevoegd worden. Roer driekwart van de bieslook erdoor. Breng de mayonaise op smaak met zout, peper en citroensap.

Spoel de garnalen onder koud water af. Laat ze uitlekken.
Maak de bosui schoon en snijd hem in dunne ringen. Schep de bosui door de garnalen.

Halveer de avocado’s. Haal de pitten eruit. Besprenkel het vruchtvlees met citroensap.
Vul de avocado’s met garnalen. Schep op elke avocado ca. 1 eetlepel bieslookmayonaise. Strooi de rest van de bieslook erover.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst