Recept
« Terug naar recepten
					
						Avocado met garnalen  
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Avocado met garnalen
Een heerlijk avocado met garnalen   recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Life & Cooking
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Avocado met garnalen te bereiden
Roer de eierdooier, zout, mespunt peper en de mosterd door elkaar. Voeg al roerende 2 eetlepels citroensap toe. Voeg al kloppende met de (staaf-) mixer beetje bij beetje de olie toe. Begin druppelsgewijs. 
Als het mengsel gaat binden, kan de olie in een dun straaltje toegevoegd worden. Roer driekwart van de bieslook erdoor. Breng de mayonaise op smaak met zout, peper en citroensap.
Spoel de garnalen onder koud water af. Laat ze uitlekken.
Maak de bosui schoon en snijd hem in dunne ringen. Schep de bosui door de garnalen.
Halveer de avocado’s. Haal de pitten eruit. Besprenkel het vruchtvlees met citroensap.
Vul de avocado’s met garnalen. Schep op elke avocado ca. 1 eetlepel bieslookmayonaise. Strooi de rest van de bieslook erover.
 
									Als het mengsel gaat binden, kan de olie in een dun straaltje toegevoegd worden. Roer driekwart van de bieslook erdoor. Breng de mayonaise op smaak met zout, peper en citroensap.
Spoel de garnalen onder koud water af. Laat ze uitlekken.
Maak de bosui schoon en snijd hem in dunne ringen. Schep de bosui door de garnalen.
Halveer de avocado’s. Haal de pitten eruit. Besprenkel het vruchtvlees met citroensap.
Vul de avocado’s met garnalen. Schep op elke avocado ca. 1 eetlepel bieslookmayonaise. Strooi de rest van de bieslook erover.
 
                    





 
					