KookJij

Asperges met nolly prat saus en grijze garnaaltjes

Een heerlijk asperges met nolly prat saus en grijze garnaaltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 14 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperges met nolly prat saus en grijze garnaaltjes te bereiden

Saus: Sjalotjes , tijm en laurier aanzetten in een beetje boter. Afblussen met nolly prat en tot 1/4 laten inkoken. Room toevoegen en tot de helft inkoken. Saus zeven en dan geleidelijk de boter toevoegen. Peper, zout en druppeltjes citroensap (voorzichtig) toevoegen. Asperges beetgaar koken in gezouten water. Tomaten en garnalen. Tomaten pellen en zaad verwijderen en hele kleine blokjes van snijden. Vermeng de stukjes tomaat met de grijze garnaaltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst