KookJij

Appel gevuld met kalkoen en ananas

Een heerlijk appel gevuld met kalkoen en ananas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appel gevuld met kalkoen en ananas te bereiden

Wel de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in schijfjes en de ananas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Schep er Becel Dressing en wat peper en zout door. Schil de appels en boor het klokhuis uit (maak een brede opening). Besprenkel de appel met een beetje citroensap om bruinkleuring te voorkomen. Leg de blaadjes sla op vier bordjes. Zet de appels erop en vul ze met het kalkoen-ananasmengsel. Besprenkel de appels met fijngehakte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Flip

Flip zegt:
Tip van Flip:
Meng er wat gehakte walnoten doorheen en je hebt een Waldorf-appel!!
Erica Kelly

Erica Kelly zegt:
Doe hier een gesneden gemberbolletje door en wat yoghurt, dan is ie pas helemaal top (en ook wat magerder dan al die dressing)!
Ellie

Ellie zegt:
Fm. Heurter
Jo Hagens

Jo Hagens zegt:
Is dit wat voor kerst? Rianne
floor

floor zegt:
jammie alleen zonder ham:p
joop van rij

joop van rij zegt:
lekker recept en gauw klaar:p:p