KookJij

Abrikozen-yoghurt ijs met honing

Een heerlijk abrikozen-yoghurt ijs met honing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 360 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Abrikozen-yoghurt ijs met honing te bereiden

Abrikozen pureren met de honing en suiker.
Breng het in de steelpan aan de kook.
Voeg toe het citoensap, de likeur en de yoghurt
Roer alles goed door en doe het in de plastic doos. Af laten koelen dan 3-4 uur laten bevriezen.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Serveer op wafels.
Doe er een halve abrikoos bij en een takje munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst