KookJij

Aardappelpuree (Romig)

Een heerlijk aardappelpuree (romig) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree (Romig) te bereiden

Kook de aardappelen goed gaar.
Stamp de aardappelen samen met de boter tot een fijne puree en voeg zout en peper toe.
Schraap de puree door een zeef, dit kan een beetje lastig zijn maar geeft de puree wel een heel zachte en romige structuur

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

djmagich

djmagich zegt:
Is aangepast, je kan het zelf aanpassen als je ingelogd bent en je gaat naar het recept, dan heb je een soort beeldschermpje staan met een kwastje er bij. Dan kan je het aanpassen :)
hgln

hgln zegt:
Ja sorry, is verkeerd geplaatst. Had in hoofdgerechten moeten staan. Weet ook niet hoe ik het kan verplaatsen.
derbyke

derbyke zegt:
Dit klinkt wel redelijk goed opgemerkt Caroline,proberen waard we leren elke dag bij.Ziet er zeer smakelijk uit.;)
enilorac

enilorac zegt:
Ook dit is een klassieker van de bovenste plank :-), maar een ding vat ik niet helemaal: categorie dieet en slank, en dan 100 gram roomboter?
Categorie aanpassen? Of andere boter gebruiken?
Groetjes, Caroline