KookJij

Zomers Spaanse Omelet met Chorizo

Een heerlijke smaakvolle omelet, met voldoende groente , zoals zoete puntpaprika, ui en bosui, die je in circa 20 minuten op tafel zet. Ideaal op een vrijdagavond .
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zomers Spaanse Omelet met Chorizo te bereiden

  1. Klop de eieren los met een klein scheutje melk en breng op smaak met peper en zout. Zet even opzij.
  2. Bak de plakjes chorizo in een hapjespan knapperig.
  3. Haal de chorizo uit de pan en laat op keukenpapier uit lekken.
  4. Verwijder het meeste vet en fruit de paprika, rode ui en bosui enkele minuten in het overgebleven vet.
  5. Voeg de chorizo toe . Roer alles om en voeg de geklopte eieren toe.
  6. Laat de omelet op een zacht vuurtje stollen. Strooi er de cheddar over en laat smelten.
  7. Werk de omelet af met wat gesnipperde bladpeterselie. Halveer de omelet en serveer op een sneetje stevig brood.
  8. Lekker met een komkommersalade met rode ui.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Lekker en snel. ideaal als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst