KookJij

Roerbak met biefstukreepjes en pepersaus

Weer een gemakkelijk recept maar heerlijk op smaak met de pepersaus.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roerbak met biefstukreepjes en pepersaus te bereiden

Breng voor de pepersaus de sojasaus, witte wijnazijn, basterdsuiker, water, verkruimeld bouillonblokje en de peper aan de kook en kook circa 2 minuten.
Roer het maizena aan met een scheutje water en bind de saus af tot yoghurtdikte. (warm houden)
Verhit een scheut olie in de pan en doe er de krieltjes bij en bak deze zachtjes ong. 5 min.
Verhit een scheut olie in een wok en bak de biefstuk rondom in circa 2 minuten rosé. Haal het vlees uit de wok, en hou deze warm onder alu folie.
Doe er dan de ui in en even aanfruiten, de krieltjes, paprika en champignonschijfjes toevoegen en lekker doorbakken, ong. 10 min.
De biefstuk terug en de peultjes erbij en deze weer goed doorwarmen, net voor het opdienen de warme pepersaus er doorheen doen.

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

De pepersaus is van 24Kitchen, maar de rest heb ik zelf bedacht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst