KookJij

Kabeljauw met kruidencrumble

Een heerlijk kabeljauw met kruidencrumble recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met kruidencrumble te bereiden

1. Hak de kappertje en doe ze met alle gehakte kruiden in een kom. Pers er het knoflookteentje bij. Roer de olijfolie en de panko door. Kruid met peper en zout.
2. Spoel de vis en dep 'm droog. Beboter een ovenschotel en leg hem erin. Bedek de bovenkant met het crumble-mengsel.
3. Doe de kerstomaatjes in een andere ovenschaal, verdeel er de olijfolie over en kruid met peper en fleur de sel.
4. Zet vis 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Kook ondertussen de rijst gaar. Zet de tomaatjes de laatste 15 minuten bij de vis in de oven. Verdeel alles over de borden en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bafke

bafke zegt:
Dit lijkt me een lekker gerechtje..Ga het zeker 'n keer maken.Heb het ook bij m'n favorieten gezet.