KookJij

Hapje : vismousse

Een heerlijk hapje : vismousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : vismousse te bereiden

Hak de vis zeer fijn en goed kruiden . Voeg de zeer fijn gesneden groenten toe en meng zeer goed .
Gelatine blaadjes weken in koud water.
Room opwarmen en gelatine blaadjes uitgeknepen toevoegen .Laat dit afkoelen op kamertemperatuur .
Voeg alle ingredienten samen en verdeel in een vorm . Om gemakkelijk uit de vorm te storten leg plastiek folie in de vorm en vul de vorm met de mousse goed aandrukken.Laat dit goed afkoelen in frigo .
Snij stukjes van de vismousse en dresseer op lepel werk af met tonijn mayonaise en peterselie .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze mousse werd gemaakt ook als voorgerecht .
Deze te vinden op mijn recepten pagina onder Vismousse van grijs garnalen en langoesten .
Tonijn mayonaise evenzeer te vinden op mijn recepten pagina .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo luc3 , waarom niet gewoon vis gebruiken die je het liefste eet. Veel succes, groetjes van ons 3 :);):p Sorry voor de late reactie ;)
luc3

luc3 zegt:
Kan de langouste vervangen worden door iets anders van vis?