KookJij

Hapje: aspergeroomsoepje met geitenkaas

Een heerlijk hapje: aspergeroomsoepje met geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: aspergeroomsoepje met geitenkaas te bereiden

Groenten even aanstoven in boter, voeg de bouillon toe en laat even op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep voeg de mosterd, room toe en kruid af.
Voor het opdienen de geitenkaas met peterselie en crissini erop afgarneren.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst