KookJij

Groenten voor de herfstdagen

Eenvoudige groenten heelijk bij een stukje vlees en natuuraardappelen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten voor de herfstdagen te bereiden

  1. Witloof grof snijden, wortel grof snijden, sjalotjes in ringen snijden tomaatjes halveren. Maak een roux van de boter, bloem, vleesbouillon en Drambuie. Stoof de groenten aan in een beetje boter deze kruiden als laatste de saus eronder mengen. Serveer deze groenten zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Zeker weten ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Die 2 soeplepels Drambuie doen het! :-)