KookJij

Dagschotel: rumsteak met groenten

Overheerlijke groenten die je bij elke vlees-vissoorten kan presenteren.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: rumsteak met groenten te bereiden

Witloof grof snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid aan in boter, als laatste de tomaat toevoegen.
Steak naar wens bakken en kruiden.
Serveer de groenten en steak op bord en bestrooi met de fijn gesneden lente uitjes.
Hier kan je aardappelen naar keuze bij presenteren.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Tanya, inderdaad heeft het niks met rum te maken. Hier in Belgie wordt hij ook verkocht als rumsteak. Fijn dat je geniet van de recepten dank zij KookJij natuurlijk ;-)
Tanya

Tanya zegt:
Hallo Hilde, in Nederland wordt dit stuk vlees heel dikwijls verkeerd benoemd. Het is rumpsteak (rump = van de romp) en heeft niets met rum te maken. Verder dank voor al je lekkere recepten.