KookJij

Dagschotel: gepaneerde kalkoenlapjes met spruiten en natuur aardappelen

Een heerlijk dagschotel: gepaneerde kalkoenlapjes met spruiten en natuur aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: gepaneerde kalkoenlapjes met spruiten en natuur aardappelen te bereiden

Aardappelen beetgaar koken.
Kalkoenlapjes goud bruin aanbakken.
Spruitjes beetgaar koken in kokend water.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Stoof de ajuin, look en kalkoenreepjes even aan in een beetje boter voeg de spruiten toe en kruid naar smaak af.
Als laatste de tomaat in stukjes gesneden eronder mengen, laat even kort op hoog vuur verder stoven.
Serveer zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Ab fleur de sel (letterlijk zoutbloem) is een speciaal soort zeezout met een fijne kristalstructuur. Groetjes van ons 3tjes ;-):-)
Ab Katuin

Ab Katuin zegt:
Wat is fleur de sel?

Groetjes.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Ab heel simpel ajuin is een ui en look is knoflook, anders even googlen is toch zo gemakkelijk. Vriendelijke groetjes vanuit de Belgiek
ab katuin

ab katuin zegt:
ffff een vraag wat is ajiun een wat is look.

m.v.gr,
ab