KookJij

Chicken Caracas.

Een heerlijk, snel en uiterst simpel gerecht met een exotische smaak. Ik heb alles voor de helft genomen en er sperzieboontjes en vanwege de heerlijke saus rijst erbij geserveerd. Oorspronkelijk een gerecht uit Venezuela . ( maar dat is niet te selecteren)
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Zuid-Amerika
Keuken: Amerikaanse
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chicken Caracas. te bereiden

  1. Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui stukjes enkele minuten zachter.
  2. Doe de uien, tomaat en verder alle andere ingrediënten ( behalve laurier en zout) in de kom van de staafmixer en pureer alles tot een gladde saus.
  3. Voeg de saus toe aan de pan, leg er de kipfilets in met de laurierbladeren en zout. naar smaak.
  4. Laat de kip in de saus in 45 minuten op een zacht vuurtje garen.
  5. Roer af en toe. Ik serveerde dit gerecht met rijst en sperzieboontjes en voor wat meer pit ( na proeven) , heb ik de laatste minuut wat rode peper toegevoegd. 

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Eenvoudig, simpel en lekker zonder vreemde ingrediënten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst