KookJij

Zalmforel en mosterdsaus met bieslook

Een heerlijk zalmforel en mosterdsaus met bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 14 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Carrefour
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmforel en mosterdsaus met bieslook te bereiden

1. Mix in de keukenrobot het bieslook en de suiker tot een puree. Voeg de mosterd, de olijfolie, het citroensap en de azijn toe en mix tot een gladde saus. Zet apart.
2. Verwarm een bakpan met antikleeflaag. Plaats de visfilets met de huid naar beneden in de pan. Bestrooi met zout en peper. Bak 2 minuten. Haal de pan van het vuur, sluit af met een deksel en laat 2 minuten staan. Zo gaart de vis verder.
3. Verdeel de vis over de borden. Giet een lepeltje mosterdsaus over de vis. Garneer met blaadjes peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bengel6300

bengel6300 zegt:
bedankt Lize.
Voor het vlugge antwoordt:D
Lize

Lize zegt:
Ik help mensen graag dus dat is graag gedaan hoor :D
bengel6300

bengel6300 zegt:
Ga van het week-end zeker eens maken.
bedankt voor al de goede en gemakkelijke recepten.
mia7

mia7 zegt:
Lekker zalm:)