KookJij

Zalmbonbons met artisjokmousse

Een heerlijk zalmbonbons met artisjokmousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 12st personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmbonbons met artisjokmousse te bereiden

Pureer met een staafmixer of in een keukenmachine de artisjokharten met de knoflook en olie tot een smeuïg mengsel.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Snijd de zalmfilet in vierkante plakjes van ca. 5 cm.
Schep in het midden van elk plakje 1 flinke el artisjokmousse.
Vouw de zalm over de mousse en vorm er voorzichtig ronde bolletjes van.
Leg de zalmbolletjes met de naad naar beneden op een bord.
Leg op elke ‘bonbon’ een beetje dille.
Bewaar ze tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

inge

inge zegt:
Al vele malen plezier van gehad.