KookJij

Visspiesjes met vanille

Een heerlijk visspiesjes met vanille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visspiesjes met vanille te bereiden

1. Snij de victoriabaars in 8 gelijke stukken. Kruid met (citroen)peper en steek de vis op 8 vanillestokjes. Bak aan in een klontje boter. Fruit de ui en de zeekraal krokant in wat boter. Verdeel over vier schaaltjes en leg er de vis op.
2. Snij het resterende vanillestokje in de lengte open en schraap er het merg uit. Warm de zure room, de room en het vanillemerg zachtjes op. Giet over de vis en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst