KookJij

Verse lasagne met kabeljauw en gember

Een heerlijk verse lasagne met kabeljauw en gember recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 100 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verse lasagne met kabeljauw en gember te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de lasagne 2 minuten in gezouten water.
2. Doe de uiringen in een ovenschaal en leg er de vis op. Kruid met peper, zout en de afgeriste tijmblaadjes. Bedek met plakjes citroen en bedruip met olijfolie. Zet 15 minuten in de oven.
3. Spoel de groenten, snij ze in julienne. Rasp de gember of snij hem heel fijn. Bak de groenten en de gember even in de boter. Schenk er dan de fond bij. Laat sudderen tot de groenten beetgaar zijn. Kruid met peper en zout.
4. Schik een laagje groenten in een beboterde ovenschaal. Leg er een laagje lasagnevellen bovenop, dan een laagje vis. Weer een laagje lasagne en dan een laagje groenten. Eindig met een laagje vis. Zet 15 minuten in de oven, op 150°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst