Recept
« Terug naar recepten
Vegetarische taco's
PT20M
Vegetarische taco's
Een heerlijk vegetarische taco's recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
paul witteveen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
600 kCal energie
32 Gram eiwit
33 Gram vet
42 Gram koolhydraten
32 Gram eiwit
33 Gram vet
42 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarische taco's te bereiden
Verwarm de oven voor op 150°C.
Was de paprika en verwijder de zaadlijsten, snijd in kleine stukjes.
Snijd de wortelen in kleine stukjes en kook ze evt. even voor.
Snijd de courgette.
Verhit een koekenpan en bak hierin het gehakt, samen met de fijn gesneden groenten, roer er 150 ml. water en de kruidenmix uit het pakket door, en breng het aan de kook.
Laat het 3-4 minuten zachtjes doorkoken.
Hang de tacoschelpen omgekeerd in het rooster van de oven en verwarm ze zo 5 minuten.
Vul de tacoschelpen met wat sla en hierop een schep gehakt. Of serveer de salade er apart bij.
Was de paprika en verwijder de zaadlijsten, snijd in kleine stukjes.
Snijd de wortelen in kleine stukjes en kook ze evt. even voor.
Snijd de courgette.
Verhit een koekenpan en bak hierin het gehakt, samen met de fijn gesneden groenten, roer er 150 ml. water en de kruidenmix uit het pakket door, en breng het aan de kook.
Laat het 3-4 minuten zachtjes doorkoken.
Hang de tacoschelpen omgekeerd in het rooster van de oven en verwarm ze zo 5 minuten.
Vul de tacoschelpen met wat sla en hierop een schep gehakt. Of serveer de salade er apart bij.