KookJij

Varkenslapjes met balsamico

Een heerlijk varkenslapjes met balsamico recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenslapjes met balsamico te bereiden

1. Pel en snipper de ui en de knoflook fijn. Leg het vlees in een grote schaal. Leg er de ui, de knoflook, de jeneverbessen en de laurier bij. Kruid met peper uit de molen. Schenk er de wijn en de balsamico bij. Zet een uur afgedekt en koel weg.
2. Dep de gemarineerde vleeslapjes goed droog. Rooster ze 3 tot 4 minuten aan elke kant, in een grillpan of op de tafelgrill. Lepel er de marinade weer bij en serveer met een gemengde groene salade en gebakken aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst