KookJij

Tomatensoep vers

Een heerlijk tomatensoep vers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatensoep vers te bereiden

Tomatensoep, Vers mergpijpje laten trekken in pan met wat runderbouillon,en poulet trekken tot gaar is! Mergpijpje uit de pan halen en even het vocht zeven 2 laulierblaadjes toevoegen halve liter verse tomatensap toevoegen lekker op laag laten pruttelen,maak wat ui schoon hak het in stukjes en fruit het even aan in de koekenpan en voeg dat ook toe!Voeg indien gewenst ook de gehakt balletjes toe!Eventueel handje vermicelli.Laat het geheel even lekker doorpruttelen en dan niet vergeten de laulierblaadjes eruit te halen!Lekker eten met wat stokbrood met roomboter of kruidenboter of soepstengels,EET SMAKELIJK!

Mijn kookverhaal (Taco Fortgens)

Deze tomatensoep maak ik vele malen,heerlijke soep,eventueel kan je er ook met wat verse soepgroente tomaten-groentesoep van maken!
Of gebonden tomatensoep doormiddel van creme-fraiche toe te voegen!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst