KookJij

Tafelspitz (weens rundvleesgerecht)

Een heerlijk tafelspitz (weens rundvleesgerecht) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 105 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tafelspitz (weens rundvleesgerecht) te bereiden

Pel de knoflook. Spoel de schenkel af met koud water en breng hem in een grote pan met ruim koud water en zout aan de kook. Schuim het water af. Leg het stuk rundvlees en de mergpijpjes in de pan en schuim het water af. Voeg de knoflook en laurier toe en laat het gerecht 40 minuten zachtjes sudderen. Hak de bieslook. Snijd de rosbief in schuine plakken. Leg het met de mergpijpjes en schenkel op de schaal. Zeef de bouillon door een doek. Leg de groenten om het vlees heen op de schaal, schenk de bouillon erover en bestrooi het gerecht met bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

verstappen.

verstappen. zegt:
En geen spinazie wel andere groente.;)
verstappen.

verstappen. zegt:
Daar gebruik je geen rosbief voor maar sucade aan een stuk.:)