Recept
« Terug naar recepten
Taartje met gerookte zalm en garnalen
PT60M
Taartje met gerookte zalm en garnalen
Een heerlijk taartje met gerookte zalm en garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ad janssen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartje met gerookte zalm en garnalen te bereiden
Maak de boontjes schoon en snijd ze in stukjes.
Kook de boontjes beetgaar in water met wat zout.
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes.
Smelt de boter en smeer hier het fillodeeg deeg mee in.
Neem een kleine taartvorm en beleg deze met de blaadjes fillo.
Snijd het dille fijn.
Vermeng boontjes, zalm, garnalen en dille en lepel deze in de taartvorm.
Klop de eieren los en meng de room en sherry erdoor.
Breng het mengsel op smaak met peper en zout en giet het in de vorm.
Bestrooi met de geraspte kaas en bak het taartje ca 25 minuten in een oven van 200 graden.
Kook de boontjes beetgaar in water met wat zout.
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes.
Smelt de boter en smeer hier het fillodeeg deeg mee in.
Neem een kleine taartvorm en beleg deze met de blaadjes fillo.
Snijd het dille fijn.
Vermeng boontjes, zalm, garnalen en dille en lepel deze in de taartvorm.
Klop de eieren los en meng de room en sherry erdoor.
Breng het mengsel op smaak met peper en zout en giet het in de vorm.
Bestrooi met de geraspte kaas en bak het taartje ca 25 minuten in een oven van 200 graden.