KookJij

Sausje koud met olijven voor bij de vis.

Een heerlijk sausje koud met olijven voor bij de vis. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje koud met olijven voor bij de vis. te bereiden

Olijven zeer fijn hakken.
Look zeer fijn hakken.
Peterselie zeer fijn hakken of snipperen.
Voeg deze ingrediënten met de boven vermelde ingrediënten en meng deze zeer goed.
Serveer zeer fris met opgebakken vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst