KookJij

Saus : Castellokaas met zwarte peper

Een heerlijk saus : castellokaas met zwarte peper recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Castellokaas met zwarte peper te bereiden

Snijd de zoete ajuin zeer fijn en stoof aan in een beetje boter.
Voeg de viskruiden evenzeer de room toe laat op een zacht vuur opwarmen.
Als laatste de kaas eronder mengen.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Castello = een milde romige kaas

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst