KookJij

Rood fruit met yoghurtijs

Een heerlijk rood fruit met yoghurtijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5-6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rood fruit met yoghurtijs te bereiden

Doe het diepvries fruit in een pan en laat op een klein vuur smelten.
Pureer de ontdooide vruchten in een blender en zet de coulis tot gebruik afgedekt koel weg.
Meng de yoghurt, de basterd-suiker en de room en doe dit in de ijsmachine.
Als het bevroren is wegzetten in de vriezer.
Maak het fruit schoon en snij klein waar nodig.
Leg in het midden van een koud soepbord het fruit.
Plaats daarop een bol yoghurtijs en drapeer de saus er omheen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst