KookJij

Remouladesaus

Een heerlijk remouladesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Remouladesaus te bereiden

Hak de augurken, kappertjes en de kruiden fijn. Draai de fijn gehakte augurken en kappertjes in een doek en pers het vocht eruit. Klop ze geleidelijk door de saus. Klop dan de kruiden erdoor en de ansjovispasta. Breng verder op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst