KookJij

Pittige vis uit de oven

Een heerlijk pittige vis uit de oven recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige vis uit de oven te bereiden

Leg de 2 moten in de ovenschaal.
Meng de olijfolie, knoflook, komijn, paprikapoeder, koriander, bouillon en het limoensap tot een pasta.
Breng dit op smaak met het (zee)zout.
Laat de vis gedurende 1 uur in de koelkast marineren.
Verwarm oven op de hoogste stand (250°C).
De vis in 15 min. gaarbakken zonder te keren.
Zorg dat de vis niet uitdroogt anders nog bestrijken met de visbouillon.
Garneer met schijfje citroen of limoen en evt een takje koriander.

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Lekker met Italiaanse roerbakgroenten.
En een eigengemaakte aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hansje

Hansje zegt:
Dat was echt heerlijk en voor herhaling vatbaar.:)
Richard

Richard zegt:
Vanavond gehad en het was echt superlekker! :p
tantemien

tantemien zegt:
Dit lijkt me heerlijk, wij proberen 1 a 2 keer in de week vis te eten.
Dus dit is weer een leuk recept, gaat bij mijn favorieten. Bedankt, mvrgrt.:);)