KookJij

Pasta met kipfilet, perzik en bleekselderij

Een heerlijk pasta met kipfilet, perzik en bleekselderij recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met kipfilet, perzik en bleekselderij te bereiden

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Ik zelf gebruik altijd Penne maar iedere andere pasta werkt ook prima.
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak deze in een koekenpan.
Snijd de bleekselderij stengels in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kipfilet zodra de kipfilet al goed doorbakken is, en bak de bleekselderij een paar minuten mee.
voeg de Boursin cuisine toe en laat deze smelten tot een saus bij de kipfilet en de bleekselderij.

Open ondertussen de blikjes met perzikschijfjes en giet het vocht af. je hebt alleen de schijfjes nodig die je ook in kleine stukjes snijd.

Meng tot slot de gekookte pasta, het kipfilet, bleekselderij, boursin cuisine mengsel en de stukjes perzik allemaal bij elkaar en vermeng alles goed met elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Mijn kookverhaal (shiwa hoek)

Als je geen Boursin cuisine kan vinden kan je het recept ook maken met 1 bekertje creme fraiche en 1 pakje boursin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Je hebt gewonnen. Hans:)
shh77

shh77 zegt:
@anja
Het zijn blikjes van 225 gram met uitlekgewicht 125 gram. Ik haal die blikjes zelf altijd bij de AH overigens. (ik had helaas gisteren toen ik het recept plaatste geen blikjes bij de hand dus vandaar dat dat er niet bijstond).
atijdemanmilani

atijdemanmilani zegt:
Hallo shiwa,
Graag wil ik de inhoud van de blokjes perzikschijfjes weten...het lijkt mij overigens heerlijk...gr.anja..
shh77

shh77 zegt:
@Annie: hoor graag hoe het je bevallen is. Ik houd zelf normaal gesproken juist helemaal niet van bleekselderij maar in dit gerecht vind ik het heerlijk dus als jij al gek bent op bleekselderij zal je het denk ik helemaal lekker vinden.
Annie van Bergen

Annie van Bergen zegt:
Ik had al alles van wat er staat in huis Ik ga straks gelijk aan de gang. Ben wel blij met recepeten. Ik kan zelf niets verzinnen ..ik verheug me er al op. Laat je wel weten hoe het gesmaakt heeft Vooral die bleekselderij ben ik gek op . Weinig recepten waar dat in zit hier .. liefs van Annie