KookJij

Nuoc cham, Vietnamese dipsaus

Een heerlijk nuoc cham, vietnamese dipsaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Koud
  2. > Kinderen - Snacks
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Vietnam
Keuken: Oosterse
Bron: magazine
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Nuoc cham, Vietnamese dipsaus te bereiden

Stamp in een vijzel de chili en de knoflook tot een gladde pasta.
Voeg er de suiker aan toe en stamp verder tot de suiker rood kleurt van de chili.
Breng het water aan de kook in een steelpan, voeg 1 eetlepel azijn en het chili-knoflook-suiker-mengsel toe.
Doe er 5 eetlepels vissaus bij en laat even inkoken.
Zet het vuur uit en voeg 2 à 3 eetlepels limoensap toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst