KookJij

Nam Prik zelf maken

Een heerlijk nam prik zelf maken recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Exotisch Eten. Hilaire Walden 1995
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Nam Prik zelf maken te bereiden

Garnalen + knoflook + gedroogde pepertjes + vissaus + limoensap tot een pasta wrijven in vijzel/blender.
Roer dan de verse peperstukjes er goed door.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Nam Prik is een Thaise sambal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst