KookJij

Mondvermaakje tapenade van rundvlees

Een heerlijk mondvermaakje tapenade van rundvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 14 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: de vorket
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mondvermaakje tapenade van rundvlees te bereiden

Het rundvlees fijn snijden/hakken of middelgrof door de molen draaien.
Het vlees met de peper, zout, olijfolie, kappertjes, Parmezaanse kaas en pijnboompitten luchtig mengen.
14 rondjes uitsteken uit het bladerdeeg en iets bevochtigen aan de bovenkant.
Goudbruin afbakken op bakpapier. Afkoelen en horizontaal doormidden snijden.
Presentatie
Bladerdeegrondjes vullen met de tapenade en garneren met een toefje peterselie.
Serveren op een klein amuseschaaltje op bedje van de gemengde salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Het kan, maar is niet noodzakelijk, daar je biefstuk gebruikt voor dit recept.
Groet,
Anna
KookJij.
joke

joke zegt:
moet het vleesmengsel ook gebakken worden?:)