Recept
« Terug naar recepten
Macaroni overbakken
PT45M
Macaroni overbakken
Een heerlijk macaroni overbakken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni overbakken te bereiden
-Macaroni koken volgens de aanwijzing op de verpakking
-het gehakt rul bakken.
-De uien, knoflook en paprika en smack erbij doen en even laten meebakken (5 minuutjes).
-Het blik tomatenblokjes met sap erbij doen samen met de blikjes tomatenpuree en het laurierblaadje.
-Goed doorroeren, deksel op de pan doen en op laag vuur 10 minuutjes laten pruttelen.
-De macaroni met de saus goed doorroeren en in de ovenschaal doen.
-De kaas erover verdelen en onder de gril de kaas laten smelten.
-het gehakt rul bakken.
-De uien, knoflook en paprika en smack erbij doen en even laten meebakken (5 minuutjes).
-Het blik tomatenblokjes met sap erbij doen samen met de blikjes tomatenpuree en het laurierblaadje.
-Goed doorroeren, deksel op de pan doen en op laag vuur 10 minuutjes laten pruttelen.
-De macaroni met de saus goed doorroeren en in de ovenschaal doen.
-De kaas erover verdelen en onder de gril de kaas laten smelten.