KookJij

Lamskoteletjes met honing en geitenkaas

Een heerlijk lamskoteletjes met honing en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: ellie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamskoteletjes met honing en geitenkaas te bereiden

Schep de koriander door de geitenkaas met de paneermeel, doe in een diep bord, voeg zout en peper toe. Klop het ei los in een tweede bord en strooi wat bloem op een derde bord. Bestrijk de koteletjes met honing en haal ze eerst door de bloem, dan de ei en als laatst door het kaasmengsel. Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak de koteletjes op middelhoog vuur in 2 à 3 minuten per kant. Bak intussen de gehalveerde minigeitenkaasjes in een andere pan goudbruin en serveer samen met de koteletjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

James

James zegt:
Geprobeerd !! Maar koriander al meebakken is geen goed idee van de smaak blijft weinig over kaas smelt en brand snel aan echt uitkijken, ik maak 't nooit meer.