KookJij

Krokant gebakken aardappeltjes

Een heerlijk krokant gebakken aardappeltjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Donna Hay
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krokant gebakken aardappeltjes te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Dep de stukken aardappel droog met en theedoek, leg ze in een braadslee die je met siliconenbakpapier hebt bekleed en hussel ze met de olie, rozemarijn, salie en zout.
Zet ze 45 tot 50 minuten in de oven, of tot ze gaar en goudbruin zijn.
Serveer de aardappeltjes bij het kalfsvlees met olijven en pijnboompitten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Hallo Lilian:
Ik reageer wat laa, maar op een of andere manier krijg ik niet alle reactie's binnen.
Fijn dat de aardappeltjes Zo lekker waren.:);)
succes met het koken.
m.v.g. Bert Allers
l.biermans

l.biermans zegt:
Bert, de aardappeltjes had ik gisteren klaargemaakt en ze smaakten superlekker!!
grtjs Lilian
slaatje

slaatje zegt:
Dat is waar, maar de trek komt bij het eten en als het dan wat weinig is gaat men elkaar aan zitten kijken, niemand neemt uit beleefdheid het laatste, dus er blijft wat over en dan lijkt het alsof men genoeg had. Ik denk altijd maar; "Beter twee ??? over dan een tekort".
Hartelijke groetjes Gerda;););););)
bertal

bertal zegt:
slaatje:
Als het veel en grotere eters zijn, dan schil je er nog een paar bij.
Maar mij hebben ze geleerd.
lekker is maar een vinger lang.
succes met koken.:);)
m.v.g. Bert Allers
slaatje

slaatje zegt:
Hallo Bert,
Vind je 200 gram aardappelen niet wat weinig voor 4 personen?
Groetjes Gerda ;)