KookJij

Komkommer cappucino

Een heerlijk komkommer cappucino recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Komkommer cappucino te bereiden

Ga met de tanden van een vork over de komkommer,zodat een gekartelde rand ontstaat.Schaaf de komkommer in plakjes en bestrooi met zout.Laat 15 minuten intrekken.Was de aardbeien,verwijder de kroontjes en halveer ze.Laat de peperkorrels uitlekken,dep ze droog met keukenpapier,doe ze in een kom en plet ze enigzins met de bolle kant van een lepel.Schenk de olie en azijn erbij en meng tot een mooie vinaigrette,Breng ze op smaak met peper en zout.Spoel de plakjes komkommer af en dep ze droog met keukenpapier.Rangschik de plakjes komkommer in een cirkel op een bord en verdeel de halve aardbeien eroverheen.Bestrijk het geheel met de vinaigrette.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst