Recept
« Terug naar recepten
Kerriestoofpotje van zeewolf.
PT30M
Kerriestoofpotje van zeewolf.
Een heerlijk kerriestoofpotje van zeewolf. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vis recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kerriestoofpotje van zeewolf. te bereiden
Breng de visbouillon en de kokosmelk aan de kook
Voeg de wortelschijfjes en de paprikablokjes toe en leg daarop de vis. Voeg ook de geplette korianderbolletjes aan toe.
Breng aan de kook tot net onder het kookpunt en laat zacht pruttelen gedurende een 15-tal minuten. Schep de vis en de groenten uit de pan en hou het kookvocht bij.
Smelt 2 el boter en meng er de bloem en kerriepoeder door. Giet al roerend het kookvocht bij tot een gebonden saus. Breng op smaak met cayennepoeder, paprikapoeder en peper en zout.
Schep de vis en groenten onder saus.
Opdienen met rijst.
Voeg de wortelschijfjes en de paprikablokjes toe en leg daarop de vis. Voeg ook de geplette korianderbolletjes aan toe.
Breng aan de kook tot net onder het kookpunt en laat zacht pruttelen gedurende een 15-tal minuten. Schep de vis en de groenten uit de pan en hou het kookvocht bij.
Smelt 2 el boter en meng er de bloem en kerriepoeder door. Giet al roerend het kookvocht bij tot een gebonden saus. Breng op smaak met cayennepoeder, paprikapoeder en peper en zout.
Schep de vis en groenten onder saus.
Opdienen met rijst.