KookJij

Kalfskoteletten met basilicumsaus

Een heerlijk kalfskoteletten met basilicumsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfskoteletten met basilicumsaus te bereiden

1. Bak de koteletten 3 tot 5 minuten aan elke kant in de geklaarde boter. Kruid ze met peper en zout. Hou ze warm onder aluminiumfolie.
2. Stoof de courgette in een likje boter. Doe er de vleesbouillon bij. Laat 5 minuten koken. Pureer met de staafmixer. Voeg er het basilicum en de tomaatblokjes aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
3. Lepel de warme saus over de koteletten en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst