KookJij

Haring in Frambozensaus

Een heerlijk haring in frambozensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: lescopains
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Haring in Frambozensaus te bereiden

Klop de slagroom lobbig en roer er de gepureerde frambozen door. Houd 28 frambozen achter voor de garnering.
Snijd van 2 of 3 filets, 14 stukjes van ongeveer 2 bij 2cm, de rest van de filets in zo lang mogelijke dunne repen, rol die op en zet in het midden een kappertje.


Presentatie:



Leg op het bordje twee toefjes frambozensaus. Leg een mooi stukje eikenblad sla op de rand en daarop een stukje filet. Plaats de rolletjes, 2 stuks in de saus.
Garneer af met een bieslookspriet en een paar frambozen.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst