KookJij

Hapje : Perzik met gepeperde mozzarella

Een heerlijk hapje : perzik met gepeperde mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 2 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : Perzik met gepeperde mozzarella te bereiden

Snij de perzik in blokjes evenzeer de mozzarella die men goed peperd.Vul de glaasjes met perzik dan mozzarella en werk af met peterselie en kerstomaatje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst