KookJij

gulyas (hongaars vleesgerecht)

Een heerlijk gulyas (hongaars vleesgerecht) recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 220 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Hongarije
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe gulyas (hongaars vleesgerecht) te bereiden

Snijd het vlees in vrij dikke stukken en zout het. Snipper de ui en bak ze in het vet licht bruin. Voeg de stukken vlees toe en laat dit samen enge tijd smoren. Doe er, als het vlees bruin is, de gesneden tomaat, de kruiden en wat water bij en laat het vlees 3 uur zachtjes stoven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

siebold

siebold zegt:
Ik zou bij voorkeur die paprika die je klaar hebt liggen er ook in doen.