KookJij

Grietfilet gevuld met Schotse zalm

Een heerlijk grietfilet gevuld met schotse zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Grietfilet gevuld met Schotse zalm te bereiden

Snijd de grietfilet open en vul hem met Schotse zalm.
Zet de zalm dicht met satéprikkers.
Goed op smaak brengen met peper en zout.
Daarna in een rooktrommel ca 7 min. roken.
Zwarte rijst, tuinboontjes en spinazie bereiden.
De minichorizo snijden en vervolgens om en om bakken.
Een spiesje maken van diverse slasoorten.
Hollandaisesaus kloppen van de wijn, eierdooiers en boter.
Op smaak brengen met waterkersextract en opgeklopte room.
Opmaak:
Het garnituur in een ronde steker op het bord leggen.
Hier bovenop komt de schuin gesneden grietfilet.
de saus eromheen lepelen en het spiesje in de vis steken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst